Workshops en reizen

 

 

Yin XL

 

Zaterdag 19 juni 14.00 – 17.00 uur

Zondag 27 juni 09.00 – 12.00 uur (vol)

 

Gerelateerde afbeelding

 

Twee keer per maand heb je de kans om nog dieper in je Yin practice te duiken. De grenzen diep van binnen op te zoeken en te ervaren, zowel fysiek als mentaal. Deze extra lange les is zowel ontspannend als intensief. Door lang aangehouden zittende houdingen, waarbij de spieren ontspannen blijven, worden zowel het bindweefsel, waarin de meridianen zich bevinden, die verbonden zijn met bepaalde organen, als de gewrichten gestimuleerd en hersteld.

Iedere Yin XL staat een ander thema centraal. Dit kan een meridianenpaar zijn, een emotie, een seizoen, een lichaamsdeel… het kan van alles zijn. Als je loslaat maak je weer plaats voor iets nieuws. Je komt in contact met de diepere lagen van je lichaam en ervaart uiteindelijk een intense ontspanning.

Tijdens een Yin XL gebruik ik mijn mooie kristallen klankschalen. Door de trilling van de klanken in combinatie met Yin Yoga houdingen ontstaat vaak een diepe rust. Blokkades kunnen worden losgelaten. Ieder mens vibreert op zijn eigen unieke niveau. Dit is constant in beweging en verandering. 

We eindigen de les met thee en iets lekkers!
Kosten: €25,00 leden | €27,50 niet leden 

 

Yoga, meditatie en vakantie in mystiek Marokko

Ga mee met deze bijzondere yogavakantie in Essaouira, gelegen in het westen van Marokko aan de Atlantische oceaan.

Deze week is uitstekend geschikt voor mensen die kennis willen maken met yoga maar ook voor ervaren yogi’s. We gaan op een rustige en ontspannen manier aan de slag met yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Elke ochtend beginnen we met een vloeiende yoga les. Overdag gaan we de omgeving verkennen: wandelen in de omgeving,  naar de oude stad van Essaouira… Maar er zijn ook dagen dat we op locatie blijven, en dan kan je een boek lezen, zwemmen of wandelen… Vóór het avondeten volgt nog een yogasessie, die zal meer in het teken van  ontspanning en meditatie staan.

Ik organiseer een wandeltocht naar een kleinschalige Arganolie coöperatie en we laten ons verwennen in de hammam van Essaouira. Als je zin hebt, kun je deelnemen aan de excursie naar het bruisende en kleurrijke Marakkech.

Prijs: €750, – p.p.

Inclusief

Transfer van en naar vliegveld, 7 nachten verblijf in een gedeelde 2-persoonskamer, alle maaltijden, 2 yogalessen per dag, een  wandelexcursie en bezoek  aan de Hammam.

Exclusief

Vlucht, excursie naar en maaltijden in Marakkech. Drankjes tijdens het bezoek aan Essaouira en extra bezoek aan Essaouira.