Medical Yin 3 mnd cursus

RugklachtenGedurende deze 3 maanden werkt aan jouw specifieke klacht.

Datum volgt binnenkort

Wat onderscheidt deze cursus van een gewone Yin Yoga les?
Tijdens deze cursus gebruik ik de technieken die ik in de praktijk gebruik bij een individuele Medical Yin sessie. Bij de één zal dit het ruimte geven zijn in een bepaald gebied d.m.v. Functionele Osteopathie en bij de ander d.m.v. Shiatsu. Daarnaast is er natuurlijk altijd een helpende hand of een persoonlijke aanpassing binnen een houding. 

De Yin Yoga houdingen zijn speciaal gericht op jouw klachten en je krijgt handvatten om er thuis ermee verder te kunnen….met andere woorden: Medical Yin in een Small Group jasje….

De groepen bestaan uit max. 8 personen. Tijdens de Medical Yin cursus beoefenen wij specifieke Yin Yoga houdingen. Deze houdingen zijn gericht op de klachten van de groep en werken op het bindweefsel. Door het bindweefsel soepel te maken komt er ruimte in het lichaam en zal je lichaam in staat zijn de probleemgebieden te helen.

De resultaten zijn overweldigend!

Onder behandeling, in een revalidatie traject of uitbehandeld maar nog steeds last? Medical Yin kan een perfecte combinatie voor je zijn tijdens en na fysiotherapie of andere behandeling/traject. Eventueel in samenspraak met de behandelaar worden Yin houdingen ingezet gericht op uw klachten, deze werken op het bindweefsel. Door het bindweefsel soepel te maken komt er ruimte in het lichaam en zal je lichaam in staat zijn de probleemgebieden te helen.

Medical Yin bij Rugklachten start op: Maandag 6 april 2020 | 19.00 uur
Deze cursus is speciaal voor mannen en vrouwen die last hebben van chronische rugklachten.

Kosten per cursus:

  • Voor leden met een vaste wekelijkse les: €153,=  (10 lessen)
  • Niet leden of leden zonder vaste wekelijkse les: €170,=  (10 lessen)
  • 1ste individuele sessie gratis | 2de 25% korting